HR Logistics: Uw goederen in goede handen? Jazeker!
HR Logistics is een jong bedrijf waarbij vakmanschap voorop staat. We beschikken over jarenlange ervaring in het internationale ongeregelde vervoer en in deze jaren hebben we alle soorten goederen vervoerd naar bijna alle Europese landen.
Onze trailer voldoet aan de strengste Europese eisen (TÜV certificaat en de zogenaamde 'Zweedse standaard'). Uiteraard gebruiken wij genormeerde spanbanden en spanhoeken. Indien nodig vervoeren wij uw goederen op rubber matten om de wrijvingscoëfficient tussen de goederen en de laadvloer te verhogen zodat de spanbanden niet onnodig strak getrokken behoeven te worden. Dit voorkomt schade aan uw goederen.

Wij werken met speciaal voor HR Logistics ontworpen laad- en spanplan software.
 
Als er ondanks onze inspanningen toch schade ontstaat aan uw goederen dan wordt dit naar alle tevredenheid opgelost door onze transportverzekering.

De HR Logistics truck voldoet aan de nieuwste Euro eisen wat betekend dat niet alleen het millieu gespaart wordt maar ook u, de klant. Wij betalen hierdoor in een aantal landen minder tolkosten en het voordeel hiervan ziet u direct terug in onze prijzen.

  TRANSPORTS THROUGHOUT EUROPE
HR Logistics T: +31 6 227 76 917 • F: +31 527 769 102 • Email: info@h-r-logistics.com