HR Logistics: van idee tot volwaardig transportbedrijf.

In 1992 wilde Rob al eigen rijder worden. Er was een idee geboren maar door omstandigheden werd er toen de rem op gezet. Sindsdien bleef het altijd op de achtergrond aanwezig om zelf een transportbedrijf op te starten.
 
In de jaren die volgden werd er zo nu en dan ‘dubbel bemand’ gereden, in de vorm dat Regina met Rob meeging voor een rit.

Begin 2014 startte Rob met de opleiding ‘Planner wegtransport’ en enige tijd later deed zich de mogelijkheid voor dat Regina een wat langere periode mee kon gaan op de truck. Tijdens deze 'samenwerking' kwamen we tot de conclusie dat de kwaliteit van het „product Transport“ op een laag en soms negatief niveau ligt en dat niet alleen gezien vanuit ons standpunt maar zeker ook gezien vanuit 'de klant'.

In de maanden die hierop volgden werden de ideeën omgezet in concrete stappen en heeft Rob z'n diploma's behaald. Vanaf 2015 kwam alles in een stroomversnelling met als resultaat dat op 1 maart 2015 daadwerkelijk de motor van de DAF euro6 ‘gestart’ werd en daarmee de start van HR Logistics een feit was.

HR Logistics is een jong en dynamisch bedrijf gebaseerd op jarenlange ervaring in internationaal transport in combinatie met marktgericht denken en dit om te zetten in een hoogwaardige kwaliteit van transport.
 
Wat kan HR Logistics voor uw bedrijf betekenen?
 
De kwaliteit van het 'Product Transport' op hoog niveau aanbieden door middel van:

• Dubbel bemande transportdiensten (chauffeur / bijrijder)
• Het inzetten van onze know-how
• Ervaring met beroepsgoederenvervoer en commerciële inzichten
• Het eenvoudig principe: afspraak is afspraak
• Het door u gegeven vertrouwen aan ons, te honoreren    

  TRANSPORTS THROUGHOUT EUROPE
HR Logistics T: +31 6 227 76 917 • F: +31 527 769 102 • Email: info@h-r-logistics.com